Foto

VOORBEELD PROFIEL
DE ONTKNOPER

Mijn uitvinding is DE ONTKNOPER!
Dit is een apparaat dat met een trillende beweging een knoop kan los maken. Denk bijvoorbeeld aan een knoop in je veter, touwen, garen,... . Maar het werkt ook fantastisch bij een knoop in je lievelingsketting. Hoe moeilijk is het om een knoop eruit te halen zonder dat de ketting breekt?  Door de trillende beweging van DE ONTKNOPER kan je op een voorzichtige en doeltreffende manier een knoop los maken, hoe moeilijk deze ook is, zonder het risico dat de ketting kapot gaat. Je ketting is zo weer ontknoopt zelfs als er meerdere kettingen in elkaar zitten!
DE ONTKNOPER is er voor iedereen, jong en oud.  Ook is het zeer handig voor mensen die problemen hebben met hun vingers, handen door bijvoorbeeld reuma,... omdat het apparaat het werk doet.
 
Ik wil graag winnen omdat DE ONTKNOPER een oplossing is voor een wereldwijd probleem!!!

Zakija Hajji

Peptalks (16)

Meer informatie

Provincie
Limburg
School
Trevianum te Sittard
Voor wie is deze uitvinding bedoeld? Beschrijf de doelgroep.
Iedereen vanaf 8 jaar ivm. veiligheid
Van welk materialen wordt jullie uitvinding gemaakt? Waarom juist die materialen?
DE ONTKNOPER heeft een omhulsel van kunststof. Omdat het product niet wordt gebruikt voor levensmiddelen , kan het volledig gemaakt worden van recyclebaar materiaal en dus niet schadelijk voor het milieu. Verder is deze voorzien van een klein motortje die zorgt voor de aandrijving van het stalen opzetstuk waardoor deze de trillende beweging kan maken. De materiaal keuze heeft te maken met de stevigheid waardoor het apparaat een lange levensduur heeft.
In welke winkel zou je deze uitvinding kunnen vinden of waar kun je hem kopen?
Webwinkels zoals www.de-ontknoper.nl(in de toekomst), Bol.com; Geschenkenwinkel; Juwelier winkel; Huishoudwinkel zoals Blokker; Drogisterij zoals Kruidvat; Revalidatie winkel.
Wat zal jullie uitvinding ongeveer gaan kosten? Leg uit waarom?
Tussen de 5 en 10 euro. Hoe groter de productie hoe goedkoper het product kan worden. Mogelijk kan de prijs dan onder de 5 euro liggen.
Hoe milieuvriendelijk is jullie uitvinding? Hoe kun je het meer duurzaam maken?
Het is zeker milieuvriendelijk omdat het niet veel energie gebruikt, oplaadbaar is (evt op batterijen) en je hoeft het in principe maar 1x aan te schaffen; dus het is een duurzaam product.
Wat maakt jullie uitvinding zo bijzonder?
Het bijzondere aan deze uitvinding is dat de toepassing uniek is. De trilling zorgt ervoor dat de voorwerpen die je wilt ontknopen niet beschadigen. Dit is heel belangrijk bij het ontknopen van bijvoorbeeld dierbare kettingen, zodat ze niet kapot gaan. Het is een klein en handig apparaat, licht in gewicht en leuk om als cadeau te krijgen en te geven. Ook is het heel geschikt voor bedrijven als een relatiegeschenk of in een kerstpakket. En......het kan een heel leuk familiewedstrijd spelletje zijn: Wie is de beste ONTKNOPER??????

Video's