Foto

vertaal-sieraad

Wij zijn Mara, Linde en Puck en wij willen zorgen dat mensen met het syndroom van Down toch kunnen communiceren. Dat kunnen ze door het Vertaal-sieraad. Dat is een armband dat er voor zorgt dat ze kunnen zeggen wat ze willen zeggen. Als ze het bijvoorbeeld over een lamp willen hebben maar ze kunnen dat moeilijk uitspreken, dan scant het sieraad de hersenen en zegt wat hij of zij denkt. In dit voorbeeld 'lamp' dan snap de persoon die bij hem/zij staan waar de genen het over wil hebben en kan zo een gesprek voeren.
Nog geen foto's!

Peptalks (0)

Meer informatie

Provincie
Noord-Brabant
School
uilenbrink
Voor wie is deze uitvinding bedoeld? Beschrijf de doelgroep.
Het Vertaal-sieraad
In welke winkel zou je deze uitvinding kunnen vinden of waar kun je hem kopen?
Apotheek/Ziekenhuis
Van welk materialen wordt jullie uitvinding gemaakt? Waarom juist die materialen?
Voor de mannen maken wij leren armbanden met een microfoontje en een soort scanner. En voor de meisjes hebben we een ketting met ook een microfoontje en ook een soort scanner. En ook voor de meisjes hebben we een armband met de zelfde functies.
Wat zal jullie uitvinding ongeveer gaan kosten? Leg uit waarom?
Het vertaal-sieraad zal 80€ euro kosten want we willen dat het veel word gebruikt en dan moeten het ook van een goede kwaliteit gemaakt worden.
Wat maakt jullie uitvinding zo bijzonder?
Dat we mensen kunnen blij maken doordat er word gezegd wat ze willen zeggen maar dat het ze niet lukt :) dan scant het armbandje wat je denkt/wil zeggen en dan zeg het arembandje het.

Video's

Nog geen video's!

Laatste stemmen

Joppe Fassbender
Johann Fassbender
Joppe Fassbender
Chantal Fassbender
Linde Fassbender