Foto

The electric buggybike

Het idee is om het buggy duwen en het fietsen door de stad met elkaar te combineren, omdat het vaak lastig en irritant is voor ouders om de hele tijd een buggy door de stad te duwen en in overvolle trams te staan. Daarbij is de fiets elektrisch en is er op de achterkant een ingebouwd winkelmandje gemonteerd. Wij vinden dat wij moeten winnen omdat wij het hierdoor veel makkelijker zullen maken voor ouders met hele kleine kinderen.
Nog geen foto's!

Peptalks (1)

Meer informatie

Provincie
Noord-Holland
School
Cartesius Lyceum
Voor wie is deze uitvinding bedoeld? Beschrijf de doelgroep.
Ouders/verzorgers van baby's
In welke winkel zou je deze uitvinding kunnen vinden of waar kun je hem kopen?
Bijvoorbeeld Prenatal, Fietsenwinkel.nl, kijk shop en ga zo maar door.
Van welk materialen wordt jullie uitvinding gemaakt? Waarom juist die materialen?
Aluminium en plastic en diverse stoffen. Aangezien aluminium licht en stevig is is dat ideaal voor de frame. Plastic is handig omdat je de baby kan afschermen voor regen en de stoffen zodat de maxi cosi lekkerder zit. Verder heb je nog rubber voor de handvatten op de stuur.
Wat zal jullie uitvinding ongeveer gaan kosten? Leg uit waarom?
Het zal €1999,99 euro gaan kosten voor het volledige toestel aangezien het veel kost om het maken en wij dan onze werknemers zouden moeten betalen. En het zal ongeveer €115 gaan kosten voor de maxi cosi's die je er zelf op kan bevestigen.
Hoe milieuvriendelijk is jullie uitvinding? Hoe kun je het meer duurzaam maken?
Redelijk aangezien het een fiets is. We zouden het milieuvriendelijker kunnen maken door bepaalde materialen te gebruiken.
Wat maakt jullie uitvinding zo bijzonder?
vaak kan het moeizaam zijn voor ouders om continu een buggy door de stad te duwen en in volle trams. En dus hebben wij twee ideeën gecombineerd dat een hele nieuwe periode baby artikelen waarmaakt.

Video's

Nog geen video's!

Laatste stemmen

Deze kandidaat is reeds afgevallen.